Responsabilitate sociala

Actionam in mod responsabil in comunitatile in care unitatile noastre de business isi desfasoara activitatea. De asemenea, sustinem proiecte caritabile in care sunt implicati colegii nostri.

Image principale

Securitatea si sanatatea la locul de munca

Angajamentul nostru pentru securitatea si siguranta la locul de munca este sustinut de management si implica monitorizarea indeaproape a indicatorilor unitatilor noastre de business in domeniul Safety.

Afla mai multe +

Image principale

Politica si angajamentul companiei

Pentru asigurarea pe termen lung a succesului in afaceri al companiei noastre, am adoptat obiective strategice in domeniul calitatii, mediului, securitatii si sanatatii in munca si responsabilitatii sociale in cadrul Programelor anuale de management.

Afla mai multe +

Image principale

Training si dezvoltare

Dezvoltarea competentelor angajatilor nostri este o prioritate permanenta pentru noi. TIAB sustine transferul de know-how intre generatii, precum si punerea in practica a cunostintelor teoretice acumulate pe parcursul anilor de studii. Programele de training sunt menite sa le permita angajatilor sa isi valorifice potentialul.

Afla mai multe +

Image principale

Ne implicam in comunitate

Pentru ca ne pasa si credem cu tarie intr-un comportament ecologic de sustinere a mediului si a comunitatii in care traim.

Afla mai multe +