Securitatea si sanatatea la locul de munca

Pentru TIAB, angajatii reprezinta nucleul organizatiei si cel mai valoros activ al companiei, iar sanatatea si securitatea in munca a angajatilor nostri este o preocupare permanenta.

Obiectivul nostru in acest domeniu este ZERO ACCIDENTE!

Pentru atingerea acestui obiectiv este absolut esential sa lucram impreuna, iar in acest sens ne incurajam angajatii sa observe, sa avertizeze si sa evalueze riscurile existente in derularea activitatii si sa aiba curajul de a decide ce masuri de protectie trebuie luate.

Angajamentul TIAB pentru securitate si sanatatea in munca

Angajamentul nostru pentru sanatatea, securitatea si siguranta la locul de munca implica si monitorizarea indeaproape a indicatorilor unitatilor noastre de business in domeniul Safety, precum si o politica care ne permite o constientizare a fiecarui angajat prin programe de training si campanii de comunicare.

In fiecare zi, constientizarea fiecaruia dintre angajati este esentiala pentru a preveni accidentele de munca.

De asemenea, Obiectivul nostru – Zero accidente a dat nastere mai multor planuri de actiune precum si unor evenimente anuale dedicate Sanatatii si securitatii in munca.

Un eveniment anual dedicat Sanatatii si Securitatii in munca

Pentru a intensifica constientizarea in randul tuturor angajatilor, pentru a incuraja dezbateri si discutii pe aceasta tema, TIAB organizeaza anual “Saptamana Safety“. Pe parcursul unei saptamani, toti angajatii, din toate unitatile de business, se intalnesc pentru a dezbate impreuna subiecte de interes comun.

Aflati mai multe