Profil companie

Suntem integratori de sisteme si solutii tehnice in domeniul instalatiilor electrice, HVAC, sanitare si al automatizarilor pentru industrie, infrastructura si tertiar. De peste 75 de ani suntem parteneri de incredere pentru clientii nostri si implementam proiecte la cheie folosind cele mai avansate standarde si tehnologii. In 2007 am devenit parte a grupului francez VINCI Energies, divizia de energie a VINCI, jucator mondial in domeniul constructiilor si concesiunilor. Intr-o lume aflata in continua schimbare, VINCI Energies se concentreaza pe conexiuni, performanta, eficienta energetica si date pentru a accelera implementarea noilor tehnologii si a sprijini doua schimbari majore: transformarea digitala si tranzitia energetica. Cu radacini regionale puternice, agile si inovatoare, unitatile noastre de business sporesc fiabilitatea, siguranta si eficienta infrastructurii energetice, de transport si comunicatii, a facilitatilor industriale si de productie, precum si a cladirilor.

Misiunea noastra

Anticipam nevoile clientilor nostri si le transformam in solutii, pentru a ne bucura impreuna de succes.

Valorile noastre

La TIAB dezvoltam concepte solide, implementam solutii si servicii la standarde superioare si imbinam tehnologiile moderne cu expertiza noastra de peste 75 de ani, pentru a construi impreuna viitorul. A te alatura TIAB inseamna sa contribui la realizarile noastre menite sa imbunatateasca societatea si sa pregateasca viitorul. A lucra in echipa noastra inseamna sa ne impartasesti valorile:

  • INCREDERE ce sta la baza tuturor parteneriatelor noastre;
  • Perseverenta si SERIOZITATE in atingerea asteptarilor clientilor nostri;
  • Punem PASIUNE in tot ceea ce facem!
  • RESPECT pentru munca noastra si valorile clientilor nostri.

Sanatate si securitatea in munca

Pentru TIAB, angajatii reprezinta nucleul organizatiei si cel mai valoros activ al nostru, iar sanatatea si securitatea in munca a colegilor nostri este o prioritate permanenta si o preocupare zilnica. In acest domeniu avem un singur obiectiv: Zero Accidente!

Mediul inconjurator

Ne angajam sa construim impreuna un viitor mai bun. Vom face toate demersurile necesare pentru a lupta impotriva poluarii, a optimiza resursele utilizand economia circulara si a conserva mediile naturale.

Responsabilitate sociala

Actionam in mod responsabil in comunitatile in care unitatile noastre de business isi desfasoara activitatea. De asemenea, sustinem proiecte caritabile in care sunt implicati colegii nostri.

Etica si conformitate

Ne angajam sa construim impreuna un viitor mai bun. Vom face toate demersurile necesare pentru a lupta impotriva poluarii, a optimiza resursele utilizand economia circulara si a conserva mediile naturale.

Aflati mai multe