Ne implicam in comunitate

Suntem alaturi de comunitatile locale si ne implicam in proiecte care sa ajute la imbunatatirea vietii in comunitate. De-a lungul timpului am sustinut tineri, care ne arata zilnic cum prin pasiune si seriozitate poti atinge performanta. Iar pentru ca ne pasa si credem cu tarie intr-un comportament ecologic de sustinere a mediului si a comunitatii in care traim, participam anual la doua mari proiecte ce sustin aceste teluri: ”Let’s do it Romania” si “Plantam fapte bune in Romania”.

Performanta pe cele mai inalte culmi in schi pentru Ania CAILL

Inainte ca schiul sa devina sinonim cu sportul de iarna, el era un simplu mijloc de transport. Povestea acestui sport a inceput in urma cu mii de ani, cand populatiile nordice din Scandinavia foloseau scanduri de lemn pentru a se deplasa mai eficient prin zapada. Era un mod inedit de adaptare la mediu si de a procura mai rapid hrana.

Ulterior a intrat intrat in aria de interes militara, iar ca sport a inceput sa devina cunoscut la sfarsitul secolului XIX lea. Popularitatea pe care schiul o castiga este ilustrata de primele Jocuri Olimpice de Iarna, care au avut loc în 1924, la Chamonix, în Franta, și care au presupus competitii pe cinci sporturi, două dintre probe fiind de schi: sarituri cu schiurile si combinata nordica.

Am decis sa fim alaturi de Ania CAILL, care la doar 23 de ani, a reprezentat Romania la ultimele doua editii ale Jocurilor Olimpice de Iarna, desfasurate la Soci in 2014 si la PyeongChang in 2018.

La varsta de 7 ani a avut botezul zapezii, urmat de primele succese in cadrul circuitelor franceze, castigand campionatele la categoria ei de varsta in 2011. Din acel moment drumul sau a fost trasat, a progresat pas cu pas, iar astazi se poate lauda cu rezultate remarcabile: doua participari la JO de iarna, Vice Campioana a circuitului Americii de Sud la Super G, dar si multe altele premii internationale.

Teodor CIOROBOIU campion national la badminton

Desi un sport nu atat de popular in Romania, badmintonul are campionii lui.

Teodor CIOROBOIU este unul dintre tinerele talente ale echipei nationale U17 din Romania, devenind triplu campion national la badminton la numai 13 ani.

Cu peste 80 de participari la turnee nationale si internationale, Teodor a reusit sa insumeze titluri de mare anvengura, printre care se numara:

Vicecampion Balcanic la proba de dublu mixt
Multiplu campion national probe de simplu, dublu masculin si dublu mixt
Medalii de aur, argint si bronz obtinute la competii internationale din Serbia, Bulgaria, Slovenia.
Participarile la campionatele europene si mondiale de junior din Rusia si Polonia
Anul 2020 a venit cu o mare realizare pentru Teodor, atat in plan sportiv, cat si in plan educational, acesta a fiind admis la Stenhus College din Danemarca.

Mutarea la Sport Badminton Academy Stenhus, inseamna performanta in sport la cel mai inalt nivel cu antrenori danezi de echipe nationale si program intensiv.

LET’S DO IT ROMANIA!

Suntem mandri sa sustinem acest proiect, cu impact vizibil in Romania. Mediul si protectia lui reprezinta un agajament al TIAB, iar evenimentul ZIUA DE CURATENIE NATIONALA a devenit deja traditie pentru voluntarii nostri. Colegii nostrii au inteles astfel ca doar prin implicare lucrurile incep sa se intample.

De peste 10 ani, evenimentul reprezinta atat o actiune de constientizare a rolului pe care fiecare dintre noi il avem in societate, dar si un mod de arata ca prin exemplu personal rezultatele pot fi imediate.

PLANTAM FAPTE BUNE IN ROMANIA!

Noi credem ca toate marile schimbari incep cu pasi mici si astfel am decis sa ne implicam activ in reimpadurirea Romaniei!

Peste 200 de voluntari din cadrul TIAB, alaturi de familii, s-au alaturat demersului, in diverse locatii, precum Topoloveni (judetul Arges), Sanmihaiu de Campie (judetul Bistrita Nasaud), Prundu (judetul Giurgiu), Ploiesti (judetul Prahova), Gheraseni (judetul Buzau) pentru a planta copaci.

Spiritul de echipa si voia buna au fost ingredientele acestei experiente minunate menite sa ajute mediul inconjurator!

Ne dorim sa facem diferenta in comunitatile locale in care ne desfasuram activitatea, investind in diferite actiuni si proiecte menite sa produca efecte de durata si sa imbunatateasca viata localnicilor.
Doar impreuna putem construi un viitor mai bun!

Aflati mai multe