Expertiza

Avem o experienta de peste 75 de ani in proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor electrice, sanitare si HVAC, pe care o punem la dispozitia clientiilor nostri, optimizand fiecare instalatie si luand in considerare aspecte precum consumul de energie, costurile de intretinere și fiabilitatea. Toate acestea sustin unul dintre telurile noastre: sa ramanem unul dintre cei mai mari jucatori din piata de instalatii din Romania.

expertiza-s3-2-1
Proiectare
expertiza-s2-2
Executie
expertiza-s1-2
Punere in functiune
expertiza-s4-2
Mentenanta
Instalatii electrice

Oferim solutii si servicii complete in domeniul instalatiilor electrice de joasa, medie si inalta tensiune, pentru proiecte industriale, in infrastructura sau civile: echipamente primare si secundare, transformatoare de putere si/sau servicii interne, iluminat interior si exterior, sisteme de curenti slabi efractie, avertizare si stingere incendiu, protectie perimetrala.

Dimensionam, proiectam si instalam orice tip de echipament electric nou si asiguram soluții inovative si calitative pentru mentenanta si optimizarea celor existente, pentru a ajunge la instalatii cat mai eficiente din punct de vedere energetic.

Asiguram cu resurse umane si dotari proprii, servicii de verificare si mentenanta preventiva, predictiva si corectiva pentru prelungirea duratei de viata a echipamentelor si a instalatiilor.

instalatii-electrice11-1
HVAC

Dimensionam, proiectam si instalam sisteme de incalzire, ventilatie si climatizare, sisteme integrate de recuperare energetica, indeplinind cele mai exigente cerinte tehnice in segmente de piata, in care specificatiile si asteptarile clientilor pot fi foarte diferite.
Suntem capabili sa raspundem flexibil oferind solutii optime la cerintele unei piete in care dimensiunea si complexitatea proiectelor sunt in continua schimbare.

In plus, expertiza noastra tehnica de ultima generatie in ceea ce priveste conceperea, proiectarea, executia si mentenanta instalatiilor de HVAC este un incontestabil atu.

hvac11-1
Automatizari industriale

De peste 75 de ani suntem martorii progresului tehnologic in domeniul automatizarilor, ceea ce ne permite sa propunem clientilor nostri solutii personalizate adaptate fiecarei generatii de echipamente, atat noi, cat si cele deja existente.

Siguranta in functionarea proceselor tehnologice, simplitatea operarii acestora, dar mai ales optimizarea costurilor sunt cateva dintre beneficiile implementarii unei solutii de automatizare.

automatizari-industriale11-1
BIM (Building Information Modeling)

Oferim solutii BIM si punem la dispozitia clientilor nostri configuratii 3D a instalatiilor tehnologice: electrice, mecanice, interioare si exterioare, ce permit optimizarea proiectelor inca din fazele incipiente si faciliteaza urmarirea proceselor tehnologice si a programelor de intretinere a acestora.

3d-bim-1

Aflati mai multe