Training si dezvoltare

Dezvoltarea competentelor angajatilor este o prioritate permanenta pentru noi. TIAB sustine transferul de know-how intre generatii, precum si punerea in practica a cunostintelor teoretice acumulate pe parcursul anilor de studii. Programele de training sunt menite sa le permita angajatilor sa isi valorifice potentialul, de aceea am creat Academia VINCI Energies Romania

Academia VINCI Energies Romania si-a deschis portile in anul 2018

Gandita in scopul de a asigura dezvoltarea competentelor si permanenta adaptare a cunostintelor la noile tehnologii aparute in piata, Academia VINCI Energies Romania ofera o serie de programe de invatare menite sa le permita angajatilor sa isi valorifice potentialul.

Trainigul este oferit in fiecare etapa a vietii profesionale si este considerat o investitie esentiala. Aceasta permite unitatilor noastre de business sa isi consolideze pozitia si sa isi pregateasca echipele pentru a aborda provocarile actuale si viitoare.

Anual, peste 90 de colegi si 30 de trainees trec pragul centrului de formare profesionala, avand ca obiectiv imbunatatirea atat a competentelor tehnice, cat si a celor de leadership sau management de proiect. De asemenea, Safety a reprezentat o alta tematica importanta a programelor dezvoltate in cadrul Academiei.

Invatamantul profesional dual si stagiile de internship: primii pasi in companie

Cu emotie, bucurie si dorinta permanenta de a invata, in anul 2019, ne-am intors din nou la scoala si astfel a inceput pentru noi o noua provocare. Aceea de a forma viitori profesionisti in domeniul electric in cadrul proiectului de Invatamantul profesional DUAL.

Invatamantul dual, reprezinta un parteneriat public – privat, intre licee tehnologice si companii private, pentru a sprijini tranzitia de pe bancile scolii spre un loc de munca si pentru a asigura competentele necesare dezvoltarii profesionale a tinerilor, astfel incat dupa cei 3 ani acestia sa cunoasca o meserie. Acest sistem le permite elevilor inscrisi la liceu sa isi formeze cunostintele practice si sa se familiarizeze cu mediul de munca direct in compania noastra.

Anual TIAB ofera burse de studiu pentru 20 de elevi, cu speranta ca la finalul celor 3 ani de studiu, acesti elevi sa devina colegii nostri. Ca student sau tanar absolvent, la fel ca toti angajatii companiei, vei putea sa iti construiesti cariera, profitand de oportunitatile din cadrul TIAB.
Pe durata stagiului de internship vei beneficia de un program special de formare, care include experiente in santier, vizite in cadrul unitatilor de business, traininguri in cadrul Academiei VINCI Energies Romania.

Obiectivul este sa ne cunosti si sa te familiarizezi pe deplin cu cultura si metodele de lucru din cadrul companiei si sa descoperi ariile noastre de expertiza.

Iti doresti sa devii parte din echipa noastra? Verifica stagiile de internship si joburile disponibile aici.

Aflati mai multe