Limba:

Terms and conditions

Utilizarea acestui website este conditionata de acceptarea si respectarea prezentelor conditii de utilizare.

 

Datele prezentate in acest website au caracter strict informativ si nu angajeaza in nici un fel raspunderea S.C.TIAB S.A. (in continuare "TIAB"). TIAB isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

 

Continutul site-ului www.tiab.ro va fi folosit numai in scopuri legale. Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, publicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea prealabila scrisa a TIAB. Informatiile si materialele obtinute de pe sau prin intermediul acestui website si continutul www.tiab.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora sau crearea de produse derivate.

 

In nici o circumstanta, TIAB nu poate fi responsabila pentru costurile sau pierderile directe sau indirecte, rezultate din sau legate in orice fel de folosirea informatiilor de pe www.tiab.ro. Utilizatorul website-ului este de acord sa exonereze de raspundere TIAB cu privire la orice pierdere suferita in vreun fel ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre utilizator a acestor Conditii de utilizare.

 

TIAB nu garanteaza ca accesul la informatiile si datele transmise prin intermediul acestui website va fi neintrerupt sau fara erori, ca website-ul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorului este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorului sau ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind website-ul www.tiab.ro va fi permanent in siguranta.

 

Prin acordul exprimat prin accesarea si utilizarea website-ului www.tiab.ro, datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de utilizator pot fi prelucrate si utilizate de TIAB in orice activitati si scopuri legate de vanzari, marketing sau in scopul realizarii oricarui alt interes legitim.

 

Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre TIAB a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. Toate aspectele legate de utilizarea prezentului website sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile din Romania, orice litigii urmand sa fie supuse jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti din Romania.

 

TIAB poate modifica prezentele conditii de utilizare la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta Utilizatorului prin afisare pe website-ul www.tiab.ro. Modificarile facute astfel sunt considerate acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca website-ul dupa afisarea lor.