Despre noi - TIAB

Despre noi

Suntem integratori de sisteme si solutii tehnice in domeniul instalatiilor electrice, HVAC, sanitare si al automatizarilor pentru industrie, infrastructura si tertiar. Dezvoltam proiecte pe termen lung, care au un impact major asupra regiunilor si calitatii vietii locuitorilor lor. Activitatile noastre raspund, in esenta, la o ambitie pentru performanta generala – nu doar tehnica, economica si financiara, ci si sociala, societale si de mediu – ceea ce ne determina sa integram aceste provocari in toate proiectele noastre.

Image principale

Misiune si valori

La TIAB dezvoltam concepte solide, implementam solutii si servicii la standarde superioare si imbinam tehnologiile moderne cu expertiza noastra de peste 70 de ani, pentru a construi impreuna viitorul.

Afla mai multe +

Image principale

Expertiza

Suntem integratori de sisteme si solutii tehnice in domeniul instalatiilor electrice, HVAC, sanitare si al automatizarilor.

Afla mai multe +

Image principale

Scurt istoric

De peste 70 de ani ne sprijinim clientii in toate fazele proiectelor, de la proiectare, la executie, punere in functiune si mentenanta.

Afla mai multe +

Image principale

Sectoare de activitate

Prin diversitatea unitatilor de business si localizarea lor la nivelul intregii tari, TIAB ofera clientilor sai solutii de inalta performanta pentru instalatii in industrie, infrastructura si tertiar industrial.

 

Industrie

Furnizam solutii si servicii care sustin dezvoltarea, eficienta si durabilitatea sistemelor de instalatii in toate segmentele industriale.

Mai multe detalii +

Infrastructura

Participam la provocarile majore ale secolului XXI: acoperirea nevoii de transport si distributia energiei prin imbunatatirea fiabilitatii retelelor si modernizarea acestora.

Mai multe detalii+

Tertiar – Industrial

Sustinem dezvoltarea centrelor logistice si a cladirilor si facilitatilor industriale prin intermediul solutiilor inovative ce permit eficientizarea derularii proiectelor.

Mai multe detalii+


Back to Top

Group's websites

Sites business