Infrastructura

Participam la provocarile majore ale secolului XXI: acoperirea nevoii de producere, transport si distributie a energiei electrice prin imbunatatirea fiabilitatii retelelor si modernizarea acestora.

Livrarea energiei si acoperirea nevoii de transport reprezinta doua provocari majore pentru societate. Acesta este motivul pentru care ne implicam activ in consolidarea si imbunatatirea fiabilitatii retelelor de transport si distributie electrica.

De asemenea, de peste 40 de ani luam parte la modernizarea statiilor de calatori si a substatiilor electrice de transmisie si de distributie din reteaua metropolitana a metroului Bucurestiului, oferindu-le partenerilor nostri asistenta in toate etapele desfasurarii proiectelor si furnizand servicii complete de proiectare, executie si punere in functiune pentru toata gama de instalatii aferente lucrarilor de infrastructura – transport urban subteran, suprateran, feroviar si aerian.

De-a lungul anilor am dobandit o mare experienta si expertiza in proiectele de productie, transport si distributie a energiei electrice, marii jucatorii in acest domeniu beneficiind de serviciile noastre.

Cu peste 120 MW instalati in proiecte de productie a energiei regenerabile, parcuri eoliene si fotovoltaice, ne-am dovedit agilitatea si profesionalismul in constructia si intretinerea acestora.

Segmente de piata pentru care lucram:

Energy-Efficiency1 ENERGIE REGENERABILA
Energie2 PRODUCEREA ENERGIEI
transport2 TRANSPORT
Apa2-1 ALIMENTARE CU APA